Цената за изработка на курсова/дипломна по поръчка

Цената за изработка на курсова/дипломна по поръчка зависи от характера на работата.

За курсова работа.реферат, доклад и подобни цената е 4 до 6 лева на страница(в повечето случаи – 4) в зависимост сложността, големината и срока.

За казус или задача цената се формира предвид заданието, времето и сложността.

При дипломните работи размерът не играе толкова голяма роля – въпреки обема се очаква да се проучи известно количество материал, и предвид факта, че се поемат и редакции, и допълнителни върпоси, цената обичайно е в порядъка на 300 до максимум 500 лева за много трудни и сложни теми.

За други случаи, докторантури, твърде малки дипломни работи или прочие невключени тук условия подлежи принцип на договаряне.

Групови поръчки и постоянни клиенти ползват отстъпки.

Нашите цени са обичайно достъпни(обичайно под средните за пазара и без скрити уловки), но се формират от заданието, изискванията и срока, така че е най – добре да се свържете с въпрос.
Страниците се изчисляват по стандарт А4 шрифт TNR размер 14, междуредие 1,5, двустранно подравняване.Този стандарт отговаря на стандарта 30 реда/60 знака(стандартна машинописна страница). Ако искате друг стандарт, уточнете предварително – няма проблем, просто ще си ги преизчислим цената в този.
Работата(ако го предполага) обичайно съдържа схеми, графики и таблици, без това да се таксува допълнително. Представя се в срок, по взаимна договорка.

В практическата част не е желателно да се иска анализ на конкретни актуални данни за точно определено предприятие, освен ако Вие не разполагате с тях или не са достъпни. Не извършваме финансово разузнаване. Можем да работим с публични предприятия по Ваш избор, но непублични данни за конкретно предприятие няма как да Ви гарантираме.
Когато работата предполага използване на допълнителна библиография: Използваната литература се цитира коректно. Прилага се азбучен списък в края на работата.
Работи над 30 стр. обичайно получават задължително съдържание.