Phone: +359 899 587 868    

Изработване на дипломни работи по поръчка

Можете да поръчате дипломна работа чрез нашия сайт. Тук се разработват дипломни работи в хуманитарните науки. Ако имате тема, план, библиография или особени изисквания, просто се свържете и ще се уточним как да работим.

За контакти използвайте формата за контакт
или e-mail info@diplomnata.com / тел.0899587868

Не забравяйте:
Добрата дипломна оценка е сума от дипломна работа и защита.
Вие ще участвате в процеса на разработка на дипломната си толкова, доколкото успеете.
Колкото повече участвате и колкото повече въпроси имате, толкова по – добре ще сте подготвени за дипломната си защита.

Можем както да дадем готов труд, така и да редактираме и подобрим Вашите идеи. Ние сме на разположение, ако имате въпроси или уточнения в процеса на работа. Гледайте на нас като на частен учител или загрижен дипломен ръководител. След получаването на Вашия научен труд Ви молим да го разгледате добре и да си структурирате въпроси, след което можем да уточняваме. Нашата задача е да Ви помогнем да се подготвите добре.

Пълна самоподготовка не винаги е възможно или пък няма време за подготовката по семейни, здравословни или други причини. В този случай Ви трябва помощ от някой, чиято идея не е да търгува с дипломни работи или с нечии труд, а реално да съставя и твори и може да участва в целия процес като Ваш помощник. Тук можем да помогнем, като степента на помощ зависи от Вас и от Вашите нужди.

Ако изберете нас, имайте предвид, че съпътстваме целият процес, т.е. нашата работа с Вас не приключва с предаването на файла. Дръжте ни в течение какво се случва!

Повече за цените и стандартите можете да научите от тук.
Разработките се ползват с гаранция от създателите си, повече тук.
Как да поръчате е описано тук.

Правила за работа

Етичен кодекс
За контакти използвайте

За контакти използвайте формата за контакт
или e-mail info@diplomnata.com / тел.0899587868